"Давайте брати приклад із Швейцарії": Могилевська запропонувала зробити в Україні три державні мови (відео)

Відома українська співачка та продюсерка Наталія Могилевська дала інтерв'ю, в якому заявила, що в українська мова – це зброя під час війни в Україні. Також знаменитість зазначила, що в нашій країні потрібно запровадити три державні мови. Про це вона заявила під час інтерв'ю для Наталії Влащенко на YouTube-каналі "Україна 24", передають Патріоти України.

Могилевська сказала, що вона стане однією з перших, хто після війни проситиме про те, що Україна повинна мати кілька державних мов. "Зрозуміло, що сьогодні весь світ ніде не може подітися без англійської мови, і наші діти всі знають її, для них це друга рідна мова. І половина України розмовляє російською мовою, половина України розмовляє українською мовою. І так само, як у Швейцарії чим більше мов ти знаєш, тим більше ти людина", - зазначила Могилевська.

Артистка додала, що кожен українець сьогодні під час війни має потужну зброю – українську мову. За її словами, тому з недавніх пір вона стала давати інтерв'ю, писати пісні та говорити українською.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...