"Давайте говорити відверто, приготування вийшли на фінішну пряму": Історик розповів, що стоїть за дзвінком Байдена Путіну (відео)

Дзвінок президента США Джо Байдена главі Росії Володимиру Путіну, в якому він закликав до деескалації на кордонах України, пов'язаний з декількома факторами. Про це в ефірі "Фейгін LIVE" заявив російський історик, публіцист і політичний аналітик Валерій Соловей, передають Патріоти України.

За його словами, людина з найближчого оточення Путіна розповіла йому, що дзвінок Байдена обійшовся Росії дуже дорого.

"Вона (людина з оточення Путіна, - "Апостроф") відповіла мені всього лише однією реплікою: "Ти б знав, скільки нам довелося за це заплатити". Вона не розшифровувала, але я вважаю, що мова йшла не про військові і морально-психологічні ресурси, а швидше за все, тут мова йшла про пачки зелених банкнот, хоча і в цифровому вигляді. Вона не розшифровувала", - зазначив Соловей.

Історик додав, що дзвінок стався саме зараз, оскільки, ймовірно, приготування Росії почали виходити на фінішну пряму, про що доповіла американська розвідка, і виглядали максимально серйозними.

"Американці і не тільки американці поставилися до цієї демонстрації сили (Росією, - "Апостроф") архісерйозно. Давайте говорити відверто, Україна не змогла б витримати російського удару, принаймні, першого. Я не знаю, що було б потім. Війна - це непередбачувана річ. І друге - ніхто не хоче помирати за Україну. Ніхто не був готовий надати їй ту допомогу, яка була б достатньою, щоб протистояти російському вторгненню", - підсумував Соловей.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...