"Давайте наберемося терпіння": Данілов пояснив, чому УПЦ МП досі не покинула Лавру

Представники УПЦ Московського патріархату обов'язково покинуть територію Києво-Печерської лаври, як цього вимагає держава, просто для цього потрібно "набратися терпіння". Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, передають Патріоти України.

"Давайте наберемося терпіння. Повірте, рішення буде виконане. Звичайно, ніхто за бороду, за ноги або за інші члени їх звідти витягувати не збирається. Тому що це – проєкт, який був розписаний в ФСБ РФ. Вони мають вказівку, як їм поводитися. Переважна більшість не розуміє, в якому вони процесі беруть участь", – сказав секретар РНБО.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колону ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...