"Давайте не будемо дозволяти їм грати роль жертви...": Член Бундестагу закликав не забувати, що Росія - країна-терорист

Член Бундестагу Майкл Рот закликав світову спільноту не дозволити країні-агресорові Росії грати надто велику роль жертви після терористичних атак під Москвою. За словами політика, Німеччина висловлює співчуття Росії, але також не забуває, що сама РФ є терористичною державою. Голова комітету із закордонних справ наголосив, що російська армія вкотре влаштувала ракетний терор України. Про це повідомляє Der Spiegel, передають Патріоти України.

За його словами, Москва вже не перший рік тероризує мирне населення України постійними обстрілами. Також він додав, що висловлює співчуття через численні безневинні жертви теракту в Підмосков'ї. Тим не менш, Рот закликав пам'ятати, що Росія сама є державою-терористом.

"Наші співчуття численним безневинним жертвам у Москві. Тим не менше, ми не повинні забувати, що Росія сама є терористичною державою, яка вчора ввечері вкотре тероризувала цивільне населення України ракетними атаками та атаками безпілотників. Хто сіє терор, той пожне терор", – заявив член Бундестагу.

У свою чергу, посол Німеччини в РФ Олександр Граф Ламбсдорф заявив, що терору немає виправдання ніколи і ніде. Дипломат заявив, що його країна засуджує будь-яке насильство проти безневинних цивільних осіб. "Це стосується як Росії, так і України. Людство має залишатися нашим компасом. Мої співчуття сім'ям загиблих. Важливо, щоб було прояснено передісторію", – сказав посол.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...