Давно били? Знову зганьбився: Глава комітету зі свободи слова Шуфрич "забув" статті, які захищають журналістів (відео)

Голова комітету зі свободи слова Нестор Шуфрич не зміг назвати номери статей ККУ, які захищають журналістів, передають Патріоти України.

«Номери зараз не згадаю. Але вже рази чотири підписував листи щодо сприяння в розслідуванні саме цих статей», – сказав Шуфрич, відповідаючи на запитання, чи може він назвати номери статей у програмі Bihus.Info. На уточнювальне запитання, що передбачають статті із захисту журналістів, голова комітету теж не дав чіткої відповіді.

Шуфрич тільки зауважив, що в статті щонайменше дві частини й максимальне покарання за втручання у журналістську діяльність до 7-8 років. У контексті розмови Шуфрич заявив про необхідність змінювати законодавство, щоб правоохоронці несли посилену відповідальність у разі неналежного розслідування злочинів проти журналістів.

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...

"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...