"Давно не користуюсь кредиткою, тільки готівкою": Медведчук похвалився високими доходами і підтримкою Росії

Народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук не переймається через накладення санкцій на його рахунки, тому що має вдосталь готівки. В інтерв’ю він пообіцяв подати декларацію про доходи і вказати "дуже великі доходи за минулий рік", передають Патріоти України.

"Я веду відкритий спосіб життя, і, звичайно, продукти та все інше купуються за готівку. Але хочу вам відкрити велику таємницю: якщо комусь захочеться перевірити, як я користувався своєю кредиткою, то побачить, що протягом кількох останніх років у мене немає жодного платежу. Я просто не платив кредиткою, у мене немає в цьому необхідності", – пояснив Медведчук.

Також він розповів, що отримав велику підтримку від офіційних представників Росії у зв’язку із закриттям телеканалів і введенням санкцій. "Хочу вам нагадати про те, що Дмитро Анатолійович Медведєв, керівник партії "Єдина Росія", висловився стосовно мене та моєї дружини після застосування санкцій і закриття каналів. Голова Держдуми В'ячеслав Володін теж висловив стурбованість і неприйняття подібних дій із боку української влади. Пан Пєсков (прессекретар президента РФ. – Ред.) зробив те ж саме", – уточнив нардеп.

Джерело: ВВС Україна

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька: Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, - Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...