Давно небачена дикість: У Мексиці громадян відлякували від виборчих дільниць відрубаними людськими головами

Бандити залишали людські голови й інші частини тіл біля виборчих дільниць, щоб залякати виборців під час волевиявлення, яке відбулося в Мексиці в неділю, 6 червня, зазначають Патріоти України.

Жахливі інциденти сталися в північному місті Тіхуана в день виборів. Про це пише Daily Star.

Один чоловік залишив відрубану голову й утік. Через 40 хв. інша людина кинула два мішки з частинами тіла людини в 100 м від іншого дільниці. Згодом в іншому районі знайшли ще одну голову біля дільниці. Влада досі нікого не затримала через інциденти.

У місті Мехікалі бойовики обстрілювали офіси "Національного руху за відродження" - партії президента Мексики Андреса Мануеля Лопеса Обрадора. Обійшлося без жертв, але поліції не вдалося нікого заарештувати.

Ця передвиборна кампанія місцевих виборів була однією з найкривавіших у новітній історії Мексики. Компанія з питань безпеки Etellekt повідомила, що вбили 97 політиків, напали на 935. На виборах голосували за всі 500 місць у нижню палату парламенту, 15 губернаторів штатів і тисячі місцевих чиновників.

Аналітики з питань безпеки кажуть, що велика частина насильства здебільшого відбувається на місцевому рівні, де банди прагнуть вплинути на результати й дістати контроль над місцевою владою, щоб безпечно виробляти, перевозити й торгувати наркотиками, займатися іншими видами криміналу.

"Логістика запрацює саме в цей період": Коваленко розповів, як конкретно Україна може використати американську військову допомогу

середа, 24 квітень 2024, 8:30

Військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що завдяки американській допомозі Київ зможе стабілізувати лінію оборони, а також почати формувати резерви для контрнаступальних дій. Хоча затримка її надання негативно позначилася на ситуації на фронті, н...

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...