"Давно такого не пам'ятаю": Окупанти перекинули ракетоносії в Азовське море, - Братчук

Станом на ранок в Азовському морі 7 російських кораблів, 3 з яких є носіями крилатих ракет "Калібр". Загальний залп до 24 ракет. Про це повідомив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук, передають Патріоти України.

Він пояснив, що окупанти передислоковують свої кораблі в Азовське море, оскільки воно менше й більш закрите. "Порт Новоросійськ став "худішим", тому що звідти пішли російські кораблі. Я давно не пам'ятаю, щоб російські кораблі, чи ракетоносії ховалися саме в Азовському морі", - сказав речник Української добровольчої армії "Південь".

За його словами, це треба розглянути, з одного боку, як підсилення азовської складової щодо оборони фронту на Півдні, а з іншого, таким чином Росія насамперед намагається убезпечити свої ракетоносії від можливих ударів Сил оборони України.

Джерело: 24 канал

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...