"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України.

Як зазначається, депутат Держдуми, генерал Андрій Гурулєв заявив, що якщо в Україні буде помічено винищувачі F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару.

“Сьогодні день якийсь, аж душа радіє. Ранок розпочався з того, що навчання проводяться в Південному військовому окрузі з застосування стратегічної ядерної зброї. Шикарна новина. Давно час. Далі ще веселіше. Послу Великої Британії радісно в лоб заявили, що ми маємо право, якщо Кемерон не відмовиться від своїх слів, бити по об'єктах Великої Британії в усьому світі. Взагалі чудово. Третя новина: будь-який літак F-16 в Україні розглядатиметься як носій ядерної зброї. По носію ядерної зброї – ядерний удар. І це треба зробити”, – сказав російський депутат.

Він також додав, що РФ “сьогодні в змозі завдати удару по будь-якій точці земної кулі та по будь-якому супротивникові”.

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...

Чекає лише смерть: Нацгвардія показала, як вибиває росіян з лісосмуг у Харківській області (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:38

Росіяни, наступаючи у Харківській області, намагаються ховатись від українських дронів у лісосмугах. Але бійці Нацгвардії вибивають ворога і з них. Так, у Харківській області ворог намагається переховуватись від розвідувальних та ударних БПЛА використо...