"Даже если мы наступать не будем - они сдохнут от голода и от холода": Глава Миколаївської ОВА передав "привіт" "чмобікам"

Глава Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що мобілізованих росіян кидають на поле бою, щоб стримувати відступ регулярних військ. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

«Передайте хтось російським «чмобікам», що їх реально кидають стримувати тілом відступ регулярних частин. Тільки орден/зарплату/похорон їм ніхто не забезпечить. Їм брешуть. Навіть якщо ми наступати не будемо – вони здохнуть від голоду та від холоду. Ps: Поранення = смерть від втрати крові», – написав Кім.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...