"Даже стрелять из СВД не умеет": Член НЗФ "ДНР" викрив брехню "легендарного" снайпера із Сербії

У разі чого Деян Берич зможе виправдатися, що він ніякий не військовий злочинець, а звичайний брехун?

Деян Берич усіх обдурив? Фото: соцмережі.

Колишній член НЗФ Євген Тинянський на своїй сторінці в соціальній мережі викрив «легендарного снайпера» з Сербії Деяна Берича, який стверджує, що воював в Донецькому аеропорту і вбив «12 ворогів», передають Патріоти України.
Тинянський стверджує, що Берич не воював ні в Слов'янську, ні в Донецькому аеропорту, хоча хоче «примазатися» до цих боїв. Його розповіді про бойові дії спростовують інші відомі члени незаконних збройних формувань.

«Лжец (Берич, — ред.) якобы с СВД, на которой был 24-кратный (!) прицел с расстояния 1300 м (!), не меняя позицию произвел 50 выстрелов и ликвидировал 12 врагов. Во как! На кого это расчитано было? При этом, Берич не только показал, что не имеет никакого отношения к снайперам, но и опять подтвердил, что не был в аэропорту Донецка. Вася Ольхон звал его на стрельбы, Берич спрыгнул», — пише Тинянський.

Він зазначив, що сьогодні, 17 грудня, в Москві пройде «творчий вечір» «Осколки війни» - на ньому Берич буде розповідати про свій досвід бойових дій. Члени НВФ намір прийти і викрити снайпера, якого називають «рядженим брехуном».

«Если его не осекать, он просто будет продолжать нас позорить и примазываться. Там же он и о снайпинге расскажет и о том, в какой якобы промежности между Славянском и Краматорском он находился. Думаю, будет забавно. И раскажет, зачем оклеветал Юру Мачете, которого даже не знает. Кто еще желает присоединиться, пишите в личку или просто подходите», — додав Тинянський.


Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...