ДБР вже затримало: У Херсоні колаборант налагоджував залізничне сполучення з Кримом

У Херсоні правоохоронці затримали колаборанта, який під час окупації міста налагоджував для окупантів залізничне сполучення з АР Крим, інформують Патріоти України.

"Працівники ДБР затримали та повідомили про підозру колишньому правоохоронцю, який під час окупації Херсона допомагав загарбникам налагоджувати залізничне сполучення з АР Крим", - йдеться у повідомленні прес-служби Державного бюро розслідувань.

Як зазначається, після захоплення міста чоловік відразу підтримав окупаційну владу. Він обійняв посаду "заступника начальника будівельно-монтажного експлуатаційного управління" у незаконно створеному окупантами "державному унітарному підприємстві "Херсонська залізниця".

"Структура діяла за законами РФ, зарплатню фігурант отримував у рублях. Він забезпечував сталу роботу установи критичної інфраструктури, брав активну участь у відновленні залізничного сполучення з АР Крим, яке ворог використовував і для завозу з півострова озброєння", - повідомили у бюро.

ДБР затримало фігуранта та провело обшуки за місцем проживання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні умисних дій, спрямованих на допомогу державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України).

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: