Де і коли поховають нардепа Полякова

Прощання з Антоном Поляковим відбудеться у Чернігівському обласному філармонічному центрі.

Померлий нардеп Антон Поляков буде похований на початку наступного тижня на території Чернігова. Похорон Полякова відбудеться у понеділок, 11 жовтня. Про це повідомляє "Сьогодні", посилаючись на власні джерела, передають Патріоти України.

За відомостями співрозмовників видання, траурна церемонія розпочнеться о 10.00. Журналісти також дізналися, що з нардепом прощатимуться у Чернігівському обласному філармонічному центрі фестивалів та концертних програм (знаходиться на проспекті Миру, 15).

Нагадаємо, помер Антон Поляков у Києві в ніч на 8 жовтня. Нардепа знайшли в авто таксі співробітники поліції, він був без свідомості. Таксі привернуло увагу правоохоронців, оскільки порушило правила дорожнього руху.

Для нардепа викликали швидку допомогу, медики, які приїхали, не змогли його повернути до життя. Правоохоронці розпочали справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) з позначкою "природна смерть".

Розтин показав, що Поляков помер через гостру коронарну недостатність, гостру ішемічну хворобу серця. За відомостями нардепа Галини Янченко, в результаті токсикологічного дослідження з'ясували, що Поляков помер через реакцію алкоголю і метадону (напівсинтетичний наркотичний препарат).

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...