"Де всі? У тебе що, самі зеки?": Окупанти "спалили" свої втрати на фронті. Аудіоперехоплення

Російські окупанти вкотре поскаржилися на скрутне становище армії агресора на війні в Україні. Зокрема, вони знову "спалили" свої великі втрати на фронті. Про це йдеться у розмові двох російських військових, яких відправили воювати в Україну через амбіції диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Аудіоперехоплення опублікували на Youtube-каналі Головного управління розвідки міністерства оборони України. Один із загарбників дуже здивувався тому, що в іншого з особового складу залишилися лише колишні російські в'язні. При цьому кількість завербованих "зеків" теж швидко зменшується.

"Скільки у тебе осіб? 17? А що так мало, я не зрозумів! Та це одних зеків ти мені називаєш! Тобі що, ставити немає кого на*уй? Я тобі 20 зеків давав! У тебе, що, на*уй, одні зеки? Де старі всі? – йдеться у перехопленій розмові.

Зазначимо, що українські воїни лише під час боїв 28 січня знищили ще 650 окупантів із Росії. На 340 день війни російська армія порідшала вже на 126 160 солдатів і офіцерів.

Як повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, бійці Сил оборони спалили вже 6366 російських бойових броньованих машин, понад 5 тисяч одиниць автомобільної техніки та автоцистерн, 3197 танків, 2195 артилерійських систем та багато іншої військової техніки.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...