"Де ви були?": Кадиров несподівано накинувся на Україну та Захід, бо нібито не допомогли у чеченській війні

Чеченський диктатор Рамзан Кадиров звинуватив Захід та Україну у тому, що вони не допомогли чеченцям воювати за незалежність у дев'яності роки, а зараз Чечня нібито не зможе існувати без Росії, і навіть не прогодує людей, передають Патріоти України.

"Де ви були, коли ми воювали за Ічкерію, коли ми відстоювали інтерес незалежності? Чому європейські держави, зокрема й Україна, не підтримали нас тоді, і сьогодні ви раптом вирішили підтримати неіснуючу державу?" - заявив Кадиров у своєму Telegram-каналі.

Він додав, що "був затятим ічкерійцем", але нібито це саме Європа не дозволила прихильникам незалежності Чечні "будувати свою державу".

Після цього чеченський диктатор назвав "зрадниками" нинішніх прихильників Ічкерії. Окрім того, він спробував виправдати російське вторгнення в Україну. Також Кадиров звернувся до політичного керівництва Польщі, сказавши: "Ми йдемо за вами". Він також закликав їх "встати на коліна".

Зазначимо, що звернення Кадирова з'явилося після того, як прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що Чечня могла бути незалежною від Росії, адже країна багато століть боролася за свою свободу.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...