Де зараз перебуває Путін та чому періодично зникають його охоронці: Російські інсайдери висинули версію

У Кремлі Путіна давно не бачили. Розповіді про його перебування у бункері — правда. Про це розповідає директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський з посиланням на інсайдерів в ексклюзивному інтерв'ю «Фактам». У цьому контексті Ілля Несходовський має великі сумніви, що Путін полетить на переговори до Туреччини, передають Патріоти України.

«Очільник Кремля обмежив усі контакти і боїться, що його вб'ють, оскільки усвідомлює — дуже багато поставив на цю війну, яку програє. Путін дуже, дуже сильно боїться. Наразі усі розмови з ним відбуваються лише онлайн. Він до себе нікого не допускає», — зазначив Ілля Несходовський.

Щоправда, є в оточенні Путіна люди, так зване близьке коло, яке має до нього доступ. Йдеться про охорону. Проте він і їй не довіряє. Як наслідок — деякі охоронці періодично зникають: учора був, сьогодні немає. Тільки запідозрив Путін когось, ця людина… зникає. Там з цим не морочаться.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...