Де ж місце для шаурми? У мережі виник ажіотаж через розміщення фракцій у новій Раді

В інтернеті бурхливо відреагували на новину про те, що в новому скликанні Верховної РадиУкраїни депутати "Слуги народу" забронювали для себе всі передні ряди перед трибуною і президією, а інші фракції посадили за своїми спинами, повідомляють Патріоти України.

Президію, ложе уряду і місце президента під час його візиту в Раду будуть оточувати виключно "слуги народу". Крім того, телевізійна трансляція засідання в парламенті буде показувати в основному тільки їх, оскільки камери охоплюють близьку до президії частину залу.

Відзначається, що в попередніх парламентах фракції більшості завжди залишали невеликий сектор попереду для фракцій меншості, щоб всі мали доступ до трибуни.

Нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко заявила, що депутатів меншості "ламають через коліно".

У свою чергу, віце-прем'єр з європейської та євроатлантичної інтеграції, майбутня нардеп Іванна Климпуш-Цинцадзе додала, що "Слуга народу" не врахувала рішення першого засідання підготовчої групи і зробила розподіл місць у комітетах на свій розсуд.

Реакція мережі:

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...