Дебати на "Олімпійському": "Курс молодого бійця треба було проходити в 2014 році, коли Володимир переховувався від повісток у військкомат", - Порошенко (відео)

"Хотілося б дізнатися, як мій опонент збирається виконувати функції верховного головнокомандувача. Ваша команда сказала, що ви почали проходити курс молодого бойца. Його треба було проходити 4 роки тому, в 2014 році, когла країна потребувала консолідації зусиль всіх волонтерів і добровольців, а Володимир переховувався від повісток, коли його викликали у військкомат. Я впевнений, що це неприпустимо!", - заявив Порошенко.

"Я вірю, що Володимир не хоче здати Україну, я вірю, що у Володимира немає мрії затягнути Україну назад в Російську імперію. Але у Путіна є така мрія. Якщо він не знає, як цьому протистояти на сьогодні, ми точно маємо прибрати всі ризики для українського майбутнього", - сказав Порошенко.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...