"Дебильное недогосударство": Шарій образив Україну у відповідь на розслідування його фінансових махінацій

Російський пропагандист Анатолій Шарій образив Україну. Коментуючи розслідування його фінансових махінацій в Україні, він написав образливі слова й цинічно заявив, щоб їх поширили. Це не перші висловлювання пропагандиста проти України. Адже він також блогер, тож й раніше постійно заявляв про свою антиукраїнську позицію, зазначають Патріоти України.

Проросійський Шарій знову виступає проти держави

Він нахабно заявив, щоб його слова з образою держави опублікували у ЗМІ. У своєму пості він цинічно називає країну "ваш смердючий смітник" так каже, що державу нібито не повинно хвилювати, що він "робить, купує, продає чи вимінює".

Адже нібито "все, що мене пов'язує з цією дебільною недодержавою – громадянство, таке ж смердюче, як сам смітник". Також додав, що з цього громадянства йому "немає толку". Хоч варто згадати, що Анатолій Шарій неодноразово намагався "пробитись" на виборах саме в Україні. У 2019 році він хотів балотуватись до Верховної Ради. Проте ЦВК відмовила йому в реєстрації, адже проросійський Шарій не проживав на території України понад 5 років.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...