"Дед совсем плох стал": Путін під час "прямої лінії" розмовляв із телевізором, але... не розумів це

Президент Росії Володимир Путін під час "прямої лінії" говорив із відео – вітався і ставив запитання спікерам, звернення яких були записані заздалегідь. Пресконференцію політика транслювали в прямому ефірі в середу, 30 червня. На те, що Путін "говорив із телевізором", звернуло увагу видання "Медуза", передають Патріоти України.

Журналісти припустили, що російського главу могли не попередити про те, що запитання записані, а не йдуть "наживо" онлайн. Можливо, Путін не зрозумів формат "прямої лінії". Наприклад, Євгену Цветкову з Москви президент Росії у відповідь на "Добрий день" сказав "Здрастуйте", а потім привітався ще раз, коли чоловік відрекомендувався і сказав, з якого він міста.

"Пряма лінія" з Путіним

Євген Цвєтков

Політик також привітався з наступним відео, яке записала Катерина Качайлова зі столиці РФ.

Путін в студії російського телеканалу

Катерина Качайлова

Крім того, коли Валентина Слєпцова з Липецька скаржилася на ціну закордонних бананів, Путін поставив жінці запитання: "Скільки? Скільки коштує? Скільки там ціна-то?".

Перед тим, як показати в ефірі не записане відео, а живий відеодзвінок із Троїцька, Путіна попередили про це, зазначивши: зі співрозмовником дійсно можна буде поговорити.

Пізніше президент РФ знову спробував поговорити із записаним заздалегідь роликом – від Світлани Култигіної з Краснотур'їнська Свердловської області. Він запитав, яке у жінки по батькові.

Володимир Путін"Світлано, а як вас по батькові, вибачте?" – звернувся Путін до відео. На це відреагувала ведуча Наіль Аскер-заде, пояснивши, що поговорити з росіянкою не вийде. Після цього Путін вирішив перейти до відповіді на звернення жінки.

Реакція користувачів мережі

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...