Недоімперія знов брязкає "величием": Путін анонсував посилення армії РФ новою зброєю, "не имеющей аналогов в мире"

Путін у понеділок під час зустрічі в Кремлі з випускниками російських військових вузів заявив, що нова зброя вже "на підході", зазначають Патріоти України. Серед того, що пообіцяли незабаром поставити на бойове чергування - міжконтинентальна балістична ракета "Сармат", корабельна гіперзвукова ракета "Циркон", зенітні системи С-500 "Прометей" та інші комплекси.

Володар Кремля також повідомив, що нова держпрограма озброєння, розрахована до 2034 року, вже формується і її реалізація буде націлена на подальше зміцнення оборонного потенціалу РФ.

"Уже поставлено на бойове чергування гіперзвукову зброю – комплекси "Авангард" і "Кинджал". На підході інші унікальні системи озброєнь, серед них - міжконтинентальна балістична ракета "Сармат", корабельна гіперзвукова ракета "Циркон", зенітні системи С-500 "Прометей" та інші комплекси", - похвалився верховний головнокомандувач РФ.

ЗРК С-500 «Прометей»


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...