"Деякі люди не мають права в нас залишатися": Шольц після візиту в Ізраїль анонсував масштабну депортацію з Німеччини

Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц заговорив про масову депортацію людей із Німеччини після своєї поїздки до Ізраїлю. Він вважає, що країну мають залишити всі, хто не має права там залишатися. Про це пише Der Spiegel, передають Патріоти України.

Він заявив, що шокований тим, що відбувалося в Ізраїлі 7 жовтня. "Ми стоїмо на боці євреїв. Держава зробить усе можливе, щоб захистити життя євреїв у Німеччині. І як громадяни цієї країни ми не дозволимо розділити себе. Напади, образи чи травми, завдані євреям, є нападами на всіх нас", - сказав він.

Шольц зауважив, що у Німеччині є ті, хто живить ненависть до Ізраїлю, і влада повинна за цим уважно стежити. "З одного боку, це імміграція робочої сили, яка нам потрібна. І є ті, хто шукає притулку, оскільки є об'єктами політичного гноблення. З іншого боку, це означає, що всі, хто не належить до жодної з цих груп, не можуть залишитися. Тому ми обмежуємо нелегальну міграцію до Німеччини. Надто багато людей прибуває", - сказав Шольц.

Він зауважив, що Німеччина вже має цілий список заходів, один із яких - зовсім радикальний. "Ми повинні нарешті масово депортувати тих, хто не має права залишатися в Німеччині", - зазначив канцлер.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...