Деякі райони залишилися без світла: У Дніпрі спалахнула пожежа на електропідстанції (відео)

На головній електропідстанції Дніпра спалахнула велика пожежа. Займання сталося через робочі неполадки на трансформаторній мережі, а не через обстріл російських окупантів. Про це повідомили місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

НП призвело до того, що кілька районів міста та передмістя залишилися без світла. На місці працюють рятувальники, намагаючись ліквідувати пожежу та виявити вогнище його загоряння. При цьому очевидці чують тріск і хлопки, а в небо здіймаються клуби чорного диму.

Наголошується, що ні до ні під час загоряння не лунала повітряна тривога. Тому застосування ворожих ракет РФ для виведення з ладу чергової електропідстанції виключається.

Життєво важливе обладнання: Британія надає Україні найбільший пакет допомоги

субота, 11 травень 2024, 19:05

Міністерство оборони Великої Британії повідомило про надання Україні найбільшого пакету військової допомоги, передають Патріоти України. "Разом із 500 мільйонів фунтів стерлінгів у вигляді військового фінансування Велика Британія надає життєво важливе ...

Окупанти закидали Харківщину КАБами: У Вовчанську багато загиблих та поранених

субота, 11 травень 2024, 18:52

Російські загарбники сьогодні, 11 травня, інтенсивно обстрілювали місто Вовчанськ (Харківська область), і вже відомо про загиблих та поранених серед цивільного населення. Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідо...