Деякі українські мери взяли російські гроші і були готові підняти прапор РФ, але цього не сталося, - політолог (відео)

Деякі українські міські голови взяли російські гроші і були готові на початку війни підняти прапор РФ у населених пунктах, запевняє політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

«Давайте чесно. Деякі мери вже взяли гроші в росіян і готові були піднімати прапор [РФ], але цього не сталося. Це говорить, що deep state (глибинна держава — ред.), про який говорять на Заході, на Близькому Сході, у нас теж є. У нас є державні спецоргани, які орієнтуються виключно на державу Україна, Київ у них — єдина столиця, вони не подвійні агенти. Вони працюють на державу і це круто. Шкода, що це на 30 році незалежності з’явилися», — розповів Давидюк.

В Енергодарі депутат міськради від ОПЗЖ Андрій Шевчик пішов на співпрацю з російськими окупантами й заявив, що створив «раду самоорганізації міста», яка нібито виконуватиме функції міської влади.

Колишній депутат Херсонської облради від прокремлівської ОПЗЖ вирішив перейти на бік РФ заради «посади». У Харківській області, за словами голови ОВА Олега Синєгубова, виявили близько 15 зрадників та колаборантів. Наприклад, у роботі на російських окупантів викрили голову Вовчанського районного суду Харківської області.

Джерело: Радіо НВ

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...