"Деяких із наших взагалі розкидали, як приманку, бл...": СБУ перехопила скарги окупанта на керівництво (аудіо)

Російські окупанти їхали в Україну за званнями "героя РФ", а повертаються "вантажем 200", без кінцівок та без високих посад. Про це свідчать нові розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ, передають Патріоти України.

Один з окупантів поскаржився сестрі на командира своєї бригади. За його словами, чиновник хотів отримати медаль, але через шалені втрати його взагалі зняли з посади.

"Рашист підкреслює, що їх ніхто не цінує і використовують, як гарматне м'ясо: "Деяких людей взагалі розкидали, як приманку, бл*. Туди їх кинули, їх в'їб*ли, а інші проїхали, бл*". Загарбник резюмує: ситуація для рашистів критична, і їхня бригада знову "зганьбилася", - йдеться у повідомленні СБУ.

Сестра ж йому наостанок саркастично заявила: "Ну чеого ти, бл*, не поїхав у госпіталь? Сказав би, нах*, прилетіло у голову, і все, поїхав би вже давно. Отримав би медаль, герой Росії, бл*".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...