​Декілька разів новоспечену віце-прем’єрку закликав отямитися Шустер: Верещук по-хамськи атакувала Порошенка на ток-шоу. Мережа обурена поведінкою "базарної баби" Зеленського

Сукню у стилі мілітарі войовнича Верещук мабуть шила під призначення міністром оборони

Під час політичного ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» Щойно призначена віце-прем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук своїм вереском і постійно повторюваними питаннями та закидами намагалась заглушити Петра Порошенка, котрий закликав всі здорові сили країни до консолідації щодо російської загрози, зазначають Патріоти України.

Коли п'ятий президент радив представникам чинної влади, що їм слід робити в поточній ситуації із загрозою російського вторгнення, Верещук почала перебивати його заявами, що не потребує порад.

У відповідь на критичне зауваження Порошенка щодо її поведінки член уряду, що вирядилась в подобу генеральського мундиру не зупинилася, а продовжила перебивати політика і вставляти в його виступ коментарі.

Під час перебування Порошенка біля центрального мікрофону Верещук, незважаючи на те, що їй не давали слова, встигла згадати Порошенка Мінські угоди, торгівлю вугіллям із окупованою територією за його президентства. Кілька разів її змушений був зупиняти телеведучий.

Дивитися з 45 хвилини:

Поведінку Ірини Верещук не залишили поза увагою у соціальних мережах. Зокрема, політичний експерт Андрій Смолій на своїй Facebook-сторінці зазначив, що «більш огидного, ніж поведінка зеленої Верещук, не знайти».

«І це віце-прем’єр-міністр. Це вже не базарний рівень. Це відсутність елементарної кваліфікації, професіоналізму та моральних якостей. Просте відпрацювання бабла та темників», – написав Смолій.

У коментарях до посту користувачі соцмереж відзначили, що в ефірах не варто верещати, перебивати та переходити на вуличний рівень спілкування.

«Невже ніхто не може заткнути рота цій хабалці з Рави-Руської? Як вона поводиться? Чому верещить і перебиває людей? Неможливо витримати!», – обурилася у своєму повідомленні на Facebook журналістка Олена Яхно.

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...