Декого вирішили депортувати: У Ризі перевірили тисячу росіян під час "виборів" президента РФ

У Ризі поліція перевірила документи у 1001 людини, яка брала участь у голосуванні на «виборах президента» РФ на території російського посольства. Про це повідомляє Медіазона, передають Патріоти України.

У дні голосування на «президентських виборах» на території російського посольства в Ризі поліція перевірила документи у 1 001 людини. Так, із трохи більше ніж тисячі перевірених у 24 виявили закінчення термінів посвідки на постійне проживання. Управління у справах громадянства та міграції Латвії вирішило виписати чотирьом із них вимоги самостійно покинути країну протягом 30 днів.

При цьому поліція заявила, що явка на «голосування» була вкрай низькою. За їхніми підрахунками, на виборчу дільницю прийшли 2,38% від усіх повнолітніх росіян, які живуть у Латвії.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...