"Демілітаризація" армії РФ триває: Захисники півдня знищили ще понад 50 окупантів та 4 склади боєприпасів ворога

Збройні сили України протягом неділі, 31 липня, ліквідували на південних рубежах ще 52 російських окупанти. Крім того, загарбники зазнали втрат у військовій техніці. Про це повідомили у зведенні Оперативного командування "Південь" за підсумками 158-го дня війни з Росією. Відео оприлюднили на Facebook-сторінці ОК, передають Патріоти України.

Як зазначається, авіацією ЗСУ було завдано два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами – по станціях радіоелектронної боротьби окупантів у районі Біляївки.

Підтверджені втрати російської армії становлять:

– 52 окупанти;

– 4 танки;

– 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки "Нона-С";

– самохідна артустановка,

– 8 одиниць броньованої та автомобільної техніки;

– 4 склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

Також в ОК підтвердили, що українські військові влучили по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районі залізничної станції Брилівка. Втрати дорозвідуються. Раніше про це повідомляв радник глави МВС Антон Геращенко. За його словами, ешелон налічував понад 40 вагонів із живою силою, технікою та боєприпасами.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...