"Демілітаризація" армії РФ триває: ЗСУ вдарили по окупантах у Чкаловому та ворожому складу боєприпасів у Чорнобаївці

Наші герої продовжують активно збільшувати ворожі втрати. росіяни відчувають скорочення як особового складу, так і бойової техніки та боєприпасів, передають Патріоти України.

Контрнаступ наших ЗСУ на Півдні триває. Ворог з усіх сил намагається втримати зайняті території та рубежі, але його втрати постійно зростають, через що він змушений відступати.

Нові втрати ворога на Півдні

Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", ситуація залишається важкою, але наші герої все контролюють. Противник шокований своїми втратами та ударами ЗСУ по складах з боєприпасами, тому кинув всі сили на укріплення позицій.

Втім, захистити себе ворогу не вдається. ЗСУ здійснили атаки на скупчення сил ворога у Чкаловому, а також складу російських окупантів у славнозвісній Чорнобаївці.

Також нашим героям вдалося знищити ворожий безпілотник, яким окупанти намагалися провести розвідку та скоригувати свій вогонь у Нікопольському районі.

Загалом впродовж ночі особовий склад окупантів скоротився на 11 росіян, 3 одиниці бойової та 2 одиниці автомобільної техніки. Усі втрати ворога ще підраховуються та розвідуються.

Ворог продовжує вогневе ураження мирних українських міст з метою руйнувань інфраструктури та втрат завданню втрат мирному населенню.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...