"Демілітаризовано" 15 ворогів і техніку: Розвідка показала ювелірний удар дронами-камікадзе по позиціях окупантів біля Запорізької АЕС (відео)

Підрозділи Збройних сил України завдали ювелірного удару по позиціях російських військ біля Запорізької АЕС. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

"Українські військові ювелірно відпрацювали по позиціях російських окупантів біля Запорізької АЕС. Використовуючи дрон-камікадзе, було завдано удару по наметовому містечку та техніці ворога, зокрема в авто з зенітними установками та БМ-21 "Град". За наявними даними, в результаті атаки було знищено 3 рашистів, 12 травмовані", - зазначається у повідомленні.

В ГУР підкреслили, що наметове містечко знищене пожежею, яку довго не могли загасити.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...