"Демократія" від Путіна: Чоловікам, які перебувають на військовому обліку, заборонили переїжджати без дозволу

Часткова мобілізація в РФ вже викликала чимало паніки серед громадян країни-агресорки. Однак ще не всі вони усвідомили всю силу "демократії" від Путіна. Так, чоловікам, що перебувають на військовому обліку, забороняється переїжджати і залишати місце проживання без дозволу. Про це йдеться в російському законі "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію в Російській Федерації", передають Патріоти України.

На тлі заяв Шойгу про те, що у РФ нібито зовсім невеликі втрати на війні в Україні, заклик торкнеться багатьох росіян. І крім того, що їм заборонили виїжджати з країни, громадянам країни-агресора не можна буде навіть переїхати в інше місто.

"Громадянам, які перебувають на військовому обліку, з моменту оголошення мобілізації забороняється виїзд з місця проживання без дозволу військових комісаріатів, федеральних органів виконавчої влади, що мають запас", - зазначено в законі.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...