"Демократи не переможуть у листопаді з цим президентом": Джордж Клуні закликав Джо Байдена знятися з перегонів

Джордж Клуні, який лише минулого місяця влаштував зірковий збір коштів на кампанію президента Байдена, заявив, що демократи "не переможуть у листопаді з цим президентом". Про це у середу, 10 липня, передають Патріоти України з посиланням на The Hill.

Крім того, The New York Times опублікував заяву актора, в якій він наголосив, що "час грає проти нас".

"Я люблю Джо Байдена. Як сенатора. Як віце-президента і як президента. Я вважаю його другом і вірю в нього. Вірю в його характер. Вірю в його мораль. За останні чотири роки він виграв багато битв, з якими зіткнувся. Але єдина битва, яку він не може виграти, - це боротьба з часом. Ніхто з нас не може цього зробити", - написав Клуні.

У своїй колонці для New York Times Клуні визнав, що помітив, як голова держави став іншим.

"Це прикро це говорити, але той Джо Байден, з яким я був три тижні тому на зборі коштів, не був Джо Байденом 2010 року. Він навіть не був Джо Байденом 2020 року. Він був саме тією людиною, яку ми всі бачили на дебатах", - написав Клуні.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...