"День історичної перемоги": Президент Алієв повідомив про важку поразку вірменської армії, сотні знищених одиниць бронітехніки ворога та звільнення десятка населених пунктів

Баку запевняє про повну перевагу на полі бою і продовження наступу в Нагірному Карабасі та інших окупованих теренів

У Нагірному Карабаху вже другий тиждень тривають активні бойові дії. Азербайджан повідомляє про стрімкий наступ і важкі втрати у ворога, котрий змушений відступати, зазначають Патріоти України.

Тільки за сьогоднішній день, за даними Азербайджану, їх військам вдалося звільнити ряд своїх населених пунктів, зокрема, Гадрут, Чайли, Юхари Гюзляк, Герязілли, Гишлаг, Гарачайли, Ефенділяр, Сулейманли, Сур, Суговушан. З цього приводу зі зверненням до народу виступив президент Азербайджану Ільхам Алієв.

Він назвав це "історичною перемогою". "Сьогодні азербайджанська армія має повну перевагу на полі бою як з точки зору тилового забезпечення, так і з точки зору бойової готовності", - заявив лідер Азербайджану.

Він запевняє, що в боях їм вдалося знищити вже 16 командних пунктів ВС Вірменії, сотні танків і артилерійських установок, дві одиниці ЗРК "С-300" і багато іншого. "Ворог у паніці, ворог в істериці. Повністю втрачено керівництво ворожої країни", - заявив Алієв.

Азербайджан оприлюднив 9 жовтня нові відео ударів по позиціях і техніці ВС Вірменії. Судячи з ним, Баку продовжує використовувати свою головну перевагу - панування в повітрі за допомогою ударних безпілотників. На відео, до речі, потрапили і пуски ракетних комплексів "Смерч" по вірменським позиціях.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...