День народження за 150 000 гривень і не тільки: Луценко і його дружина показали декларацію

Колишній генпрокурор Юрій Луценко та його дружина, екс-нардепка Ірина Луценко оприлюднили декларацію про доходи, передають Патріоти України.

У ній зазначили видатки на навчання сина Віталія в Оксфорді. А також організацію урочистостей, дата яких збігається з 55-річчя ексгенпрокурора. Обидві статті видатків перевищили 150 тисяч гривень.

Нерухоме та Рухоме майно Луценків

Подружжя володіє квартирою у Києві, будинком та земельною ділянкою у Дубно (Рівненська область), гаражем, земельною ділянкою, житловим будинком та нежитловим приміщенням у Києві.

Також Луценки задекларували цінні речі: сумки, годинники, ювелірні вироби, одяг, колекції картин. Однак інформації щодо їхньої вартості немає.

В автопарку політиків є Mercedes-Benz 2017 року випуску, Hyundai 2015 року, Mercedes-Benz 2017 року, а також Toyota 2012 року, яку викрали.

Гроші, збереження

Загалом Юрій Луценко у 2019 році задекларував понад 1 мільйон гривень доходів. Ірина Луценко – приблизно 2,4 мільйона гривень.

Готівкою та на рахунках у банках сім’я має майже 2,7 мільйона гривень, понад 257 тисяч доларів, понад 64 тисячі євро та 1,2 тисячі фунтів стерлінгів.

Витрати подружжя

Юрій Луценко вказав дві оплати послуг (69 тисяч 735 гривень і 80 тисяч 265 гривень) для "організації урочистого заходу". Їх здійснили 19 грудня 2019 року.

До слова, грудні 2019 року ЗМІ повідомляли, що ексгенпрокурор Юрій Луценко святкував своє 55-річчям в італійському ресторані з працівниками прокуратури. Його дружина зазначила, що витратила 154 тисячі гривень на оплату навчання сина Віталія в Оксфорді.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...