День Сухопутних військ України: Як привітати наших захісників - листівки, смс, вірші

В Україні на грудень випадає декілька святкових днів, присвячені українським військовослужбовцям. Крім Дня Збройних Сил України, що пройшов 6 грудня, українці вшановують 12 грудня День Сухопутних військ України, зазначають Патріоти України.

Цей святковий день відзначають усі підрозділи сухопутних військ: механізовані, танкові, ракетні війська, артилерія, армійська авіація, війська протиповітряної оборони, десантно-штурмові війська і війська спецпризначення.

СМС-привітання

***

Вітаю Вас з днем Сухопутних військ! Від щирого серця бажаю прекрасного самопочуття, благополуччя на службі і вдома і втілення в життя наймасштабніших планів. Всього Вам найкращого, зі святом!

***

Прийми мої привітання з Днем Сухопутних Військ України! Я бажаю тобі, в першу чергу, здоров’я і усіляких гараздів, а до цього нехай прийдуть щастя, успіх і загальну повагу. Нехай всі мрії здійсняться, а неприємності зникнуть. Вітаю!

***

Вітаю з Днем Сухопутних військ України! У ваше свято, за вірність і честь які ви віддаєте своїй Батьківщині, вам справедливо буде побажати самого світлого і міцного щастя, яке тільки доступно людині! Будьте найкращими воїнами!

***

У будь-якому конфлікті, всі основні сили і головні надії закріплені за вами – сухопутними військовими, і сьогодні, в День сухопутних військ України – прийміть наші вітання! Нехай удача супроводжує на службі і в мирному житті! Довгих вам років!

***

Піхота, артилерія і зенітники… Все це – Сухопутні війська України, день яких сьогодні відзначають у всіх куточках країни і навіть за її межами! Я з гордістю за вас приєднуюсь до привітань і пишним побажань, які, нехай прикрасять вас краще всяких нагород і подарують вам все найкраще в цьому житті!

Віршовані вітання

***

З Днем сухопутних військ України

Тебе сьогодні ми вітаєм,

Від всієї душі тобі ми бажаєм:

Щасливих днів і ніжної ласки,

Принцесу милу із гарної казки,

Перемогу важку в боротьбі –

Хай все це дістанеться тобі!

***

Міцні засмальцьовані руки

І м’язи тверді, наче дуб.

На білій, як день, вишиванці

Блищить український тризуб.

В очах – крижана недовіра,

Як глобус блищить голова.

З Днем сухопутних військ України

Тебе щиро вітаю я!

***

Вітають тебе і тополька, й калина,

І синє озерце, й тендітний струмок.

Зі святом – День сухопутних військ України!

Ти свято це, воїне, гідно зустрічай!

Зустрічай його гордо, сміливо і славно,

Зустрічай за звичаєм дідів-козаків.

Хай служба іде і звитяжно, і вправно,

І Бог береже хай вовіки віків!

Листівки

Нагадаємо, у грудні на українців чекають подовжені вихідні. Ми зібрали календар всіх свят місяця.


СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...