День українського добровольця: "Стали першим надійним щитом у війні з російським агресором", - Петро Порошенко

Сььгодні нація згадує та вітає тих, без кого наша держава могла припинити своє незалежне існування сім років тому, зазначають Патріоти України. В зв'язку з цим п'ятий президент України, на каденцію котрого випали найтяжчі роки російсько-української війни, виступив зі зверненням:

"14 березня 2014 року сотні Самооборони Майдану відправилися на тренувальну базу у Нові Петрівці, що під Києвом, а згодом — на фронт.

Потім до них приєдналися й інші. Вчителі, лікарі, підприємці, юристи, студенти з усіх куточків нашої країни не мали військової підготовки, але мали Україну в серці і бажання захистити її. Безстрашні, мужні, сильні та відважні добровольці стали першим надійним щитом у війні з російським агресором.

Низькій уклін і щира подяка кожному чоловіку та кожній жінці, що боронили Україну тоді і захищають українську землю зараз.

Вічна пам’ять полеглим. Честь і слава живим.

Слава Україні! Героям її слава!"

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...