День збитих російських льотчиків: Повний список втрат окупантів від Повітряних сил ЗСУ

5 березня російські окупанти знову зазнають чергових втрат від сил протиповітряної оборони України. Про втрати ворога повідомляє командування Повітряних Сил ЗСУ, передають Патріоти України.

Втрати російських окупантів у небі:

  • три вертольоти самотужки збив морський піхотинець ВМС ЗСУ.
  • 1 штурмовик Су-25 та 1 вертоліт збили військовослужбовці оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ.
  • два винищувача-бомбардувальника Су-34 збили військовослужбовці оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ.
  • два літаки Су-30 СМ збили військовослужбовці повітряного командування «Південь» Повітряних Сил ЗСУ.
  • також протиповітряна оборона збила БпЛА «Орлан-10» та кілька крилатих ракет, що летіли в мирні українські міста.

Загалом станом на 23.00 5 березня втрати авіаційної техніки російських окупаційних військ становлять 44 літаки та 44 вертольоти.

"Ворожих льотчиків, які катапультувались і вижили, знайшли українські воїни. Їм надано медичну допомогу і вони уже дають свідчення за злочини путінського режиму перед людяністю", - йдеться у повідомленні.

Відзначають роботу ударної авіації Повітряних Сил – бомбардувальників Су-24м та штурмовиків Су-25, які здійснили кілька авіанальотів на ворожі колони, завдавши потужних ракетно-бомбових ударів.

Українські захисники на Запорізькому напрямку знищили техніку та особовий склад окупантів (відео)

субота, 29 червень 2024, 8:56

Українські захисники на Запорізькому напрямку знищили ворожу техніку та особовий склад за допомогою FPV-дронів. Результати своєї роботи вони оприлюднили в мережі, передають Патріоти України. "Оператори FPV-дронів 3-го окремого полку ССО атакують ворожу...

Ворог може здійснити спробу прориву: Аналітики назвали ще одну гарячу точку на Харківщині

субота, 29 червень 2024, 8:15

Днями російська диверсійно-розвідувальна група здійснила штурм кордону на Золочівському напрямку, що на північному заході від міста Харків. Втім, окупаційні війська не почали наступальних дій у цьому районі Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивч...