Депресія косить ряди рашистів. "Платить и каяться": Гіркін прогнозує подальші поступки Путіна Україні

Екс-головнокомандувач підрозділів НВФ «ДНР» Ігор Гиркин на своїй сторінці в соцмережі з сумом пожартував з приводу «провалу» президента РФ Володимира Путіна в питанні будівництва газопроводу «Північний потік-2» і в газовій суперечці з Україною, зазначають Патріоти України.

За словами Гиркина, українська влада, нібито могла зажадати від РФ «не 3 мільярда, а всі 9 або 19». Він наголошує, що не сумнівався в тому, що лідер Кремля здасть свої позиції через тиск Європи і США:

"Поэтому срочно надо придумать что-то такое, чтобы вроде как и «договоренности не нарушить» и иметь возможность нагнуть кремлевских гномов еще…, и еще…, и еще…, а потом еще, еще, и еще… Собственно, кто-бы сомневался, что будет именно так?"Платить и каяться» придется все больше и больше, чаще и чаще… Или я ничего не понимаю в психологии «уважаемых украинских партнеров Путина»… а я в ней понимаю…".

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...