Депутат Держдуми РФ закликав напасти на ослаблену після землетрусів Туреччину

Опальний депутат Держдуми РФ Семен Багдасаров збожеволів і запропонував окупувати частину Туреччини, поки та не отямилася від нищівних землетрусів. В ефірі пропагандистської програми Соловйов Live Багдасаров закликав скористатися кризою, що склалася в Туреччині внаслідок землетрусу, і "повернути" Константинополь, передають Патріоти України.

За його сценарієм, Туреччину необхідно "вигнати" із Середньої Азії, розколоти її вплив в Україні, "вигнати" з Південного Кавказу і підняти певні сили в самій Туреччині для того, щоб "поставити" хрест над храмом Айа-Софія та співати молитви арамейською і російською мовами.

"Так, давайте ж використаємо кризу... Ця криза повинна стати крахом і приєднання до нас наших територій", - заявив божевільний Багдасаров.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...