Депутат Держдуми закликав російських вчених створити біологічну зброю проти англосаксів

У Держдумі РФ запропонували російським вченим створити біологічну зброю, яка буде діяти виключно на англосаксів. Таку пропозицію висунув член комітету Держдуми з оборони Андрій Гурульов, інформують Патріоти України із посиланням на The Moscow Times.

Таким чином він відреагував на публікацію у кремлівському телеграм-каналі Mash, у якій стверджується, що США нібито збираються розмістити біолабораторію в норвезькій арктичній зоні — на острові Ведмежий, за кілька годин по воді від Мурманська.

"Якщо така ситуація склалася, нам треба самим сідати, нашим ученим, і розробляти таку ж зброю проти англосаксів. Вони ж спеціально вивчають генофонд кожного народу і під генофонд намагаються зробити ту зброю, яку цей народ знищить. Треба зайнятися англосаксами – це головний ворог. І вони повинні про це знати, що, хлопці, не дай Боже, ви отримаєте у відповідь анітрохи не менше»", — сказав Гурульов.

Він запевнив, що у РФ вже вживаються заходи для захисту від біологічної зброї, зокрема будуються протичумні станції. "Це оборонний компонент, але за такої ситуації потрібен і ударний — той, який дозволить застосовувати те саме, тільки проти нашого супротивника. І тут нам треба бігти попереду паровоза", - сказав Гурульов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...