"Депутат "Слуги народу" телефонував бригадиру тітушок понад 20 разів у дні Майдану": Ігор Луценко зробив гучну заяву

Сергій Литвиненко 24 рази телефонував фігуранту кримінальних справ по Юрію Вербицькому Матеріали справи виклав у дописі в Facebook журналіст та колишній депутат Ігор Луценко, якого разом з Вербицьким викрали під час Майдану, передають Патріоти України.

21 січня 2014 року Луценка та Вербицького викрали з лікарні тітушки, після чого останнього знайшли вбитим у лісі, поблизу с. Гнідин, Бориспільського району київської області. Разом з Жизневським та Нігояном, Вербицький став першим серед жертв протистояння з режимом Януковича.

В матеріалах справи стверджується, що Сергій Литвиненко в період з 19 по 21 січня 24 рази телефонував фігуранту розслідування Щинкіну та організатору злочину Зубрицькому.

Сам Литвиненко зробив кар'єру у Укрспирті послідовно обіймаючи посади на Струтинському та Зірненському спиртових заводах, в його декларації вказується. В декларації нардепа вказується, що його 70-річна теща, передала йому позику в 900 тис грн, передає Четверта влада.

Ігор Луценко називає Щинкіна правою рукою кримінального авторитета Чеби (Чеботарьова), якого також вважає тіньовим власником спиртзаводу, яким управляв Литвиненко.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...