​Депутат від "Слуги народу" розв’язав бійку в центрі Харкова. Після пропущеної "отвєтки" написав заяву в поліцію про побиття "державного діяча" (відео)

У центрі Харкова депутат міськради від «Слуги народу» і колишній чоловік глави ХОДА Андрій Тимчук почубився з іншим чоловіком. Інцидент стався біля готелю Kharkiv Palace, зазначають Патріоти України.

На кадрах видно, що один з учасників бійки – керівник Слобожанського міжрегіонального управління Укртрансбезопасності, депутат міськради від «Слуги народу» і колишній чоловік глави ХОДА Андрій Тимчук.

Його опонент стоїть спиною, але, за даними Newsroom, це один з харківських підприємців. Після недовгої розмови чоловіки починають битися, після чого Тимчук вдарив супротивника в голову, але через секунду – пропустив удар у відповідь. Після цього в справу втручаються перехожі, які розбороняють «бійців».

Як розповіли в пресслужбі ГУНП, 6 травня о 13:30 в чергову частину Харківського районного управління поліції №3 надійшло повідомлення зі служби 102 про бійку між чоловіками. Інформація про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень. Обидва учасники бійки написали заяви в поліцію.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...