Депутат-зрадник Балицький отримав російський паспорт ще до повномасштабної війни, - ЗМІ

Гауляйтер Запорізької області Євген Балицький отримав російське громадянство ще до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року. Власником паспорта РФ тоді ще народний депутат України став на початку грудня 2021 року, передають Патріоти України.

За цим документом зрадник вільно їздив у Москву та тимчасово окупований Севастополь для отримання інструктажу від спецслужб РФ щодо подальших дій для окупації та анексії Запорізької області Росією. Скан-копію паспорта колаборанта опублікувало видання "РІА-Мелітополь".

"У розпорядження редакції "РІА-Мелітополь" потрапила ксерокопія російського паспорта мелітопольського зрадника. Як з'ясувалося, оформив він цей документ 7 грудня 2021 року ще народним депутатом України. За цим документом він вільно пересувався до Севастополя і Москви, проходив спецпідготовку до так званої "спецоперації", отримуючи від спецслужб інструктаж щодо своїх функціональних обов'язків стосовно анексії на території України", – сказано в повідомленні.

Російський "аусвайс" Балицький отримував у тимчасово окупованому Севастополі, де проживає його родина та працює його сімейний бізнес, зокрема, кафе "Обліко Морале", EatMe, "Інжир".

Цікаво, що на відміну від зрадників на окупованій частині Запорізької області, які побігли отримувати російські паспорти після того, як регіон частково був захоплений Росією, Балицький зможе за необхідності чи бажання втекти до РФ. Тих же, хто з корисливих міркувань чи від дурості зрадив Україну, до Росії просто не пустять.

"Паспорт, виданий на окупованій території Запорізької та інших областях України, самі росіяни називають "внутрішнім", і з цим документом навіть до Криму виїхати проблематично. На кордоні вимагають український паспорт у мелітопольців. Жодні безкоштовні лікування в лікарнях Криму, не те, що Росії, цей "вовчий білет" теж не гарантує. Ось так Є. Балицький вкотре обдурив своїх мелітопольців", – наголосили місцеві журналісти.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...