Депутат-зрадник із Харківщини знявся у новорічному ролику росіян (відео)

Депутат Ізюмської міської ради VIII скликання Анатолій Фомічевський, який обвинувачується у державній зраді, знявся у новорічному ролику росіян. Так званий голова "Военно-гражданской администрации Изюмского района Харьковской области" читає біля новорічної ялинки нібито лист від дитини з Харківщини. Відповідне відео опубліковано у Telegram-каналі "Izyum live news", передають Патріоти України.

На відео Фомічевський стоїть біля ялинки, на якій розвішені листи нібито від жителів Харківської області до Діда Мороза. За його словами, це акція так званої "Харьковской военной гражданской администрации" під назвою "Елка желаний". По обидві сторони ялинки знаходяться російські прапори. Фомічевський бере один із листів та читає. Він стверджує, що лист надійшов від 10-річного хлопця Ігоря з Харківщини. Хлопець просить у Діда Мороза машину на радіокеруванні. Зрадник обіцяє, що передасть прохання Діду Морозу, та звертається до усіх дітей з обіцянкою виконувати усі їхні побажання.

Із відео:

"С удовольствием принимаю участие в "Елке желаний" от Харьковской военной гражданской администрации. И очередное письмо от наших жителей Харьковской области — Пурич Игорь Иванович, 10 лет", — каже Фомічевський.

"Дорогой Дедушка Мороз! Поздравляю тебя с наступающим Новым годом! Желаю тебе счастья, здоровья и чтобы ты не болел. Я хочу в подарок машину на пульте управления", — зачитує Фомічевський лист нібито від хлопця із Харківщини.

"Дорогой наш юный житель Харьковской области Игорь Иванович Пурич, мы обязательно передадим ваше желание Деду Морозу. И я уверен, что оно исполнится. Будьте счастливы, здоровы, слушайте своих родителей. А мы здесь для того, чтобы исполнять ваши желания", — заявляє Фомічевський.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...