Депутата від ОПЗЖ Волошина облили зеленкою перед Радою (фото, відео)

Фото: Vadim Sarakhan

Народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Олега Волошина облили зеленкою біля входу до Верховної Ради. Інцидент трапився 21 липня, нардеп у відповідь ударив нападника нібито в око. У мережі оприлюднили фото та відео конфлікту, передають Патріоти України.

Зазначається, що так Волошина зустріли під ВРУ за озвучену ним минулої п’ятниці заяву про "відсутність суверенітету в України". Депутат заявив, що такі дії не налякають його і він домагатиметься справедливості.

Фото: Vadim Sarakhan

"Я з метою самозахисту вдарив його кудись, напевно, в око. Вважаю, що зробив правильно. Оскільки кожен громадянин України, коли на нього налітають "прибиті патріоти", має право на самозахист", – висловився нардеп.

На місце інциденту викликали правоохоронців, які затримали тих, хто напав на Волошина, як він підкреслив, "зі спини".

Фото: Vadim Sarakhan


Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...