Депутати їздили по сходах: "Герої" епічного відео під Львовом влипли в неприємності

У партії вимагають, аби Жидачек та Пущак склали свої депутатські мандати.

Новообраних депутатів виключили з лав партії після того, як вони на автівці заїхали на сходи під'їзду. Про це йдеться на офіційному порталі політпартії "Європейська солідарність", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, цей інцидент стався у ніч на 20 листопада у місті Пустомити: двоє новообраних депутатів на люксовому автомобілі заїхали на сходи під'їзду, а потім з'їхали назад.

Зазначається, що за рішенням обласної територіальної організації депутатів виключили з лав партії. «21 листопада радою Львівської обласної територіальної організації «Європейської Солідарності» прийнято рішення про виключення з лав двох її членів: Жидачека Андрія Богдановича, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Пущака Миколу Зіновійовича, депутата Солонківсько сільської ради, за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії «Європейська Солідарність», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у партії вимагають, аби Жидачек та Пущак склали свої депутатські мандати. "Поряд з цим Рада Львівської обласної організації Партії звернулася до Солонківської ОТГ із вимогою звільнити Миколу Пущака із посади заступника голови ОТГ та закликала Жидачека і Пущака скласти депутатські мандати", - резюмували у політсилі.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...