Депутати з Харкова під час війни придбали нерухомість в окупованому Криму

Троє депутатів Харківської міської ради показують у податковій декларації нерухомість на південному березі окупованого Росією українського Криму. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на рух "Чесно".

Дружина Ігоря Аріха з "Блоку Кернеса" задекларувала приміщення площею 158 кв. м у Ялті. Квартиру в Ялті має і його однопартієць Володимир Тупіцин - площею 25 кв. м.

"Адміністративну будівлю в Алушті площею 478 кв. м декларує депутат від "Слуги народу" та чоловік голови ХОДА Айни Тимчук Андрій Тимчук (на світлині вгорі він разом з Геннадієм Кернесом - ред.). Рік набуття права власності - 2018-й. Депутат, що представляє інтереси народу, у час війни з агресором - Російською Федерацією, купує нерухомість у Криму", - йдеться у повідомленні.

Раніше Андрій Тимчук входив до складу Партії регіонів. Від цієї політсили він був обраний депутатом міської ради Харкова у 2010 році.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...