Держава-агресор передислоковує до Феодосії потужне з'єднання ПДВ

Росія передислоковує в окуповану Феодосію у Криму частину ВДВ. Інформацію про перебазування з Волгоградської області до окупованого українського півострова 56-ї бригади ВДВ заявив російський міністр оборони Сєргєй Шойгу, зазначають Патріоти України.

У окупованому Криму бригада має бути реорганізована у полк зі збереженням почесних наіменувань.

В рамках нарощування бойових можливостей військ у цьому році планується завершити розгортання третього десантно-штурмового полку 76-ї дивізії в Пскові, до кінця року переформатувати 56-у десантно-штурмову бригаду у 56-й деснтно-штурмовий полк з пунктом постійного базування у Феодосії, – цитує преслужбі російського оборонного відомства слова Шойгу.

Дана військова частина вже не вперше піддається реорганізації, та у період з 1997 по 2009 рік вона також була полком, після чого її знову переформатовано у бригаду.

Військовослужбовці 56 бригади ВДВ

За цей час декілька разів змінювала пункти постійної дислокації та брала участь у бойових діях в Чечні (Ічкерії).

Розгортання нового полку ВДВ у складі 7 десантно-штурмової дивізії анонсувалось ще наприкінці 2019 року.

Підрозділ 56-ї бригади ВДВ поблизу кордону з Україною

Спочатку припускалось про ймовірне розгортання сформованого у 2017-у році в Феодосії 171-й окремого десантно-штурмового батальйону у полк.

Новостворена частина мала стати третім полком у складі 7-ї дивізії ВДВ.

У 2014 році, підрозділи 247-го десантно-штурмового полку (місце дислокації – місто Ставрополь) зі складу 7-ї десантно-штурмової дивізії брали участь у бойових діях на Донбасі.

Російські десантники з 247-го полку проїжджають повз спалений український БТР зв`язку №004

Було знайдено матеріали, що документують вихід 247 полки після боїв під Іловайськом в районі с. Горбатенко що поблизу м. Старобешеве.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"