"Держава дуже багато віддала за територію, яка перебуває не під контролем", - Разумков розповів, як закон про референдум пов'язаний з "особливим статусом" Донбасу

Законопроєкт "Про народовладдя через всеукраїнський референдум", внесений до Верховної Ради президентом України Володимиром Зеленським, навряд чи стосуватиметься питань цілісності України, зокрема надання окупованому Донбасу "особливого статусу", зазначають Патріоти України.

Про це заявив на брифінгу в Мукачево глава Верховної Ради Дмитро Разумков.

"Питання, які будуть нести з собою зміну територіальної цілісності держави, навряд чи будуть розглядатися і тим більше прийматися українським народом", - зазначив спікер парламенту.

За словами Разумкова, Україна як держава дуже багато віддала за територію, яка поки перебуває не під контролем української влади.

"Але ключовим тут є "поки". І кожен на своєму місці повинен робити все, щоб це "поки" ставало все коротшим", – додав спікер.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...