Держава, яка вважає себе "оплотом духовности": Росія застосувала хімічну зброю проти своїх громадян, які воюють на стороні України (фото)

Серед російських громадян є ті, які засуджують диктаторський режим Путіна і разом зі Збройними Силами протистоять кремлівським терористам. З'явились фотопідтвердження того, що вороги вирішили застосувати по одному з таких легіонів хімічну зброю, інформують Патріоти України.

Ворожа армія не втомлюється демонструвати відсутність будь-яких моральних чеснот та просто-таки гідності, оскільки постійно порушує норми ведення війни. Російський легіон, що воює на стороні України повідомив, що по них застосували хімічну зброю.

У хід пішли гранати радянського зразка

Солдати легіону "Свобода Росії" зазначили, що противник почав використовувати радянські хімічні гранати К-51. Вони були виготовлені ще у 1970-х роках, а зараз їх застосовують на Донеччині у Майорську.

"Друга армія світу" – хіба що друга з кінця – змушена використовувати старе радянське озброєння через серйозний дефіцит боєприпасів. Загалом використання хімічної зброї говорить про безпорадність, не професійність і низьку мораль кремлівської армії", – повідомили на телеграм-каналі військовослужбовці.

Окрім того, там вкотре наголосили, що "Свобода Росії" бореться за справжні цінності, а не виплати від Путіна, які до того ж невідомо, чи взагалі надійдуть кремлівським солдатам. Тому проукраїнських військовослужбовців не здолати навіть хімічною зброєю.


Джерело: 24 канал

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...